Lavendelxl

Kies voor heerlijke geurende en verzorgende zepen. Originele Marseille zepen, Aleppo, Arganolie of ezelinnenmelk met of zonder parfum uit de stad Grasse. Uiteraard verkopen wij ook douche-, reinigings- en verzorgingsproducten voor uw gezicht, handen of lichaam.

Biologisch<br>Frans
Biologisch
Frans
Bij Lavendelxl koopt u de echte en originele natuurlijke en biologische producten van La Maison du Savon de Marseille en Bell’Argan. Kijk gerust rond op onze website en bezoek en like onze Facebook voor informatie en acties. Zo blijft u op de hoogte. Heeft u een vraag, opmerking of suggestie neem dan contact met ons op.
Zeep<br>Crème
Zeep
Crème
U kunt allerlei zepen bij ons kopen zoals met Alepo, Arganolie, Ezilinnenmelk, Sheaboter en de enige echte Marseille zeep. Sommige zijn ook verkrijgbaar in vloeibare vorm. Natuurlijk zijn de douche producten, verzorgende crèmes en reinigingsproducten ook bij ons verkrijgbaar zoals de nieuwe shampoo bars.
Onze Merken<br>Eerste Klas
Onze Merken
Eerste Klas
La Maison du Savon de Marseille, produceert een reeks Marseillezepen en geurzepen, waarvan het de leider is op de Franse markt van zepen met geuren uit de stad Grasse. Van Label Provence Nature bieden wij de hygiëne- en wellnessproducten aan met de beste grondstoffen uit vijf continenten.